Csomagok

Prémium Fotó & Film csomag

2 fotós

2 operatőr

1 asszisztens

14 óra jelenlét

---------------------------------

600-800 db fotó

Online Webgaléria

Esküvői Nagyfilm

Esküvői Highlight film

---------------------------------

Menyasszony Boudoir fotózás

Jegyes fotózás

Kreatív fotózás külön napon

---------------------------------

Grande album csomag

Fotó & Film

1 fotós

2 operatőr

1 asszisztens

14 óra rendelkezésre állás

---------------------------------

600-800 db fotó
Online Webgaléria
Esküvői Nagyfilm
Esküvői Highlight film

---------------------------------

Jegyes fotózás

Kreatív fotózás külön napon

20 x 20 cm Album

Film csomag

2 operatőr

14 óra jelenlét

---------------------------------
Online Webgaléria
Esküvői nagyfilm
Összefoglaló Highlight film

Fotó csomag

2 fotós

14 óra rendelkezésre állás

---------------------------------
600-800 db fotó az esküvő napjáról

Online Webgaléria

---------------------------------

Jegyes fotózás

Kreatív fotózás külön napon

20 x 20 cm Album

Szolgáltatások

e-session
Kreatív fotózás
+ retusált képek
+ előhívott képek
Fotóalbum
Fotósarok
Save the date
Esküvői filmelőzetes
Ceremóniák film
Esküvői nagyfilm
Same day edit
Összefoglaló Highlight film
+ rendelkezésre állás az esküvő napján

 

Részletes információk:

Jegyes fotózás (e-session)

A jegyes fotózás vagy más néven e-session egy olyan kreatív fotózásnak felel meg, melyre az esküvő előtti hónapokban, hetekben hétköznapi ruhába bújva készítünk el rólatok, az eljegyzést követően.

Ez egyrészt remek alkalom arra is, hogy egy kicsit megismerjük egymást, megszokjátok a kamera közelségét, így a nagy napon már minden oldottabban, gördülékenyebben történhet.  Ez a képsorozat rólatok, a szerelmetekről szól. Meglátogathatjuk kedvenc helyeiteket – legyen az kávézó, vagy vidámpark, vagy ahol megismerkedtetek. A lényeg, hogy titeket tükrözzenek végül a képek. A képi világot kiegészítőkkel – dekorációs kellékekkel is fokozhatjuk, így még hangulatosabbá téve a végeredményt. Az itt készült fotókból save the date meghívót is készíthettek, vagy az esküvő napján igény szerint le is vetíthetjük nektek a vacsora alatt.

Album

Fotóalbumaink klasszikus fotókémiai eljárással készülnek.       A gyártási eljárásnak köszönhetően az oldalak lapjai sima, egységes felületet képeznek, így középen bármilyen megszakítás nélkül élvezhetőek a képek. A lapok sarkai lekerekítettek, a könyv borítója fehér bőrkötésű, elől dombornyomott logóval díszített.

Esküvői filmelőzetes

Az esküvői filmelőzetes, vagy esküvői film teaser, egy olyan kedvcsináló szöveg nélküli zenés klip, mely 1-2 percben érinti a fontosabb pillanatait a nagy napnak. Ennek lényege, hogy már az esküvőt követő napokban megkapjátok, mintegy ízelítő gyanánt az esküvői nagyfilm és highlight film bemutatása előtt. Pontosan úgy, mint a moziban! ;)

Esküvői nagyfilm

Az esküvői nagyfilm az esküvő napját teljes egészében bemutató, terjedelmét nézve 20-25 perces nagyfilm. Itt az egész napot bemutatjuk egészen a készülődéstől a ceremóniákon át a vacsoráig, jellemzően kronológiai sorrendben követve az eseményeket. Minden esküvői filmünk DSLR kamerákkal készülnek, full HD minőségben, ezt nevezzük cinematográfiának. Esküvői cinematográfiánkra jellemző a fotós szemlélet, képeinket megkomponáljuk, a témát szükség esetén megvilágítjuk, és nem csak rögzítjük. Ez maga a „filmes fényképezés” így érve el a mozifilmes hatást. Esküvői filmjeink nyersanyaga ugyanúgy, mint a fényképek esetében is kreatív - digitális utómunkán mennek keresztül, így kapva meg végső egyedi formáját.


Retusált képek

A kreatív képek alap szín, és kontraszt beállításain túl, sokkal átfogóbb utómunkán mennek keresztül. Bőr, helyszín, zavaró elemek retusálása. A színek is nagy hangsúlyt kapnak, melyet mindig az adott Nap hangulatához, érzelmeihez igazítjuk, megfűszerezve a saját szemléletmódunkkal és ízlésvilágunkkal, így nyerve el végső világát a képsorozat. Szükség esetén nem csak a kreatív sorozat kerül retusálásra, hanem minden olyan kép melyen zavaró vagy feltűnő hibát találunk, itt is szem előtt tartva a természetes hatást.

Válogatott átadott képek

Az esküvői képek két fő részből állnak össze. Magából a storytelling, vagyis a nap történetének elmesélését visszaadó képsorozatból (készülődéstől egészen a menyecske táncig), illetve az azt kiegészítő és színesítő kreatív fotózáson készült képekből. Az esküvői képek nyers formában még „fogyaszthatatlanok”, ezért a teljes átadandó képanyag minden esetben kreatív utómunkán mennek keresztül, szem előtt tartva a természetes hatást (pl. kontraszt és szín korrekció, egyéni színvilág kialakítása). Ezeket a képeket nagy felbontásban, DVD lemezen, kézzel készített egyedi borító tokokban adunk át nektek, az esküvőt követő 30 napon belül.

Ceremóniák film

Azoknak ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat, akik a ceremóniáról szeretnék a teljes szöveges, és képi anyagot. Ebben a 25-45 perces filmben, túlnyomórészt a ceremónián elhangzott teljes szöveg, apróbb képi vágásokkal, zenei aláfestéssel készül el.

Kreatív fotózás

A kreatív fotózás az esküvői fotózás egy olyan különleges szelete, melynek egyedüli szereplői Ti magatok vagytok, esküvői ruhában. Az ezt megelőző jegyes fotózásnak fontos szerepe van abban, hogy itt már sokkal lazábbak, és fesztelenebbek tudtok lenni a kamera előtt, ami szinte elengedhetetlen a jó kép születéséhez. :) Míg a nagy napot fotózsurnaliszta stílusban, vagyis az eseményeket követve fotózzuk, addig magát a kreatív fotózást az esküvő napján erre szánt 1,5-2 órás időtartamban vagy külön napon is elkészíthetjük rólatok – viszont tudni kell azt, hogy mind két lehetőségnek meg van a maga előnye és hátránya is.

Az esküvő napján készült kreatív fotóknak meg van az az egyedüli varázsa, hogy a nagy napon készült, de számolni kell azzal, hogy megfelelő fényviszonyok között tud-e elkészülni a kép, vagy jut-e elegendő idő a fotózásra, sütni fog a nap, avagy sem.

Ha a külön napos fotózás mellett döntötök annak meg van az az előnye, hogy ki tudjuk használni a legideálisabb fényviszonyokat (délutáni-esti órák), más, általatok megálmodott helyszíneket is be tudunk járni, illetve az idő sem sürget úgy minket. Ez természetesen nem zárja ki azt sem, hogy az esküvő napján ne készülhetne pár egyedi kreatív kép rólatok. ;)

Save the Date!

A Save the Date igazából a jegyes fotózás filmes megfelelője. Ennek lényege, hogy egy rövid történeten keresztül – melynek Ti vagytok a főszereplői – bemutatjuk a közelgő esküvőtök dátumát. Ez a kisfilm egy 3-4 perces esküvői filmes meghívó, mely, mint a jegyes fotózás esetében is, az esküvőt megelőző hónapokban készítünk el, így az kiválthatja akár a postai meghívót is, de azt kiegészítve küldhetitek el ismerőseiteknek, szeretteiteknek. Ez a történet lehet egyfajta előzetes, mely az esküvőtök helyszínén készül, de lehet attól teljesen független, titeket tükröző rövid szösszenet, például kedvenc filmetek „remake”-je, vagy megismerkedésetek főbb állomásait bejáró idő és térbeli utazás is.

Összefoglaló Highlight film

A Highlight film, egy olyan összefoglaló rövidfilm, mely a teljes esküvő anyagából 3-5 percben meséli el a nap legszebb pillanatait. Ez az esküvői nagyfilm rövidített, kreatív kisfilm változata, a legemlékezetesebb pillanatok, gyors képi vágásokkal jelennek meg. A kreativitás itt kap a legnagyobb hangsúlyt. Jellemzője a highlight filmnek, hogy benne minimális szöveg is hallható, összefűzve a nap hangulatát visszaadó zenével, nem feltétlenül időrendben mégis érthetően követve az eseményeket. Terjedelmét tekintve előnye abban is rejlik, hogy könnyedén megosztható ismerőseitekkel és pár perc alatt felidézhető újra a nagy nap hangulata.

Fotósarok

A fotósarok egy olyan vidám szolgáltatás, mely üde színfoltja lehet az esküvő estéjének. A vacsora helyszínén alakítunk ki egy „sarkot”, amit akár a dekorációhoz illő színes háttérrel és bolondos, mókás kellékekkel (pl. kalap, bajusz) egészíthetünk ki. Az ott elkészült képeket a helyszínen azonnal ki is nyomtatjuk és bekeretezve mindenki magával viheti emlékbe. A jó hangulat garantált!

Same day edit

Képzeld azt, hogy a vacsorán ülsz, és már oly távolinak tűnik a reggel. Az utolsó nap sugarai halványan pislákolnak, az esküvő vendégei kedélyesen duruzsolnak, amikor egyszer csak beindul az egyik kedvenc közös számotok. Megjelenik egy képernyő, ahol viszont látod magad, ahogy sminkelnek, készül a gyönyörű frizurád, bepillantást engedsz vendégeidnek a nagy nap olyan szegleteibe, amit ők nem láthattak. Elindul a Ti esküvői történetetek. Ez a same day edit, vagyis magyarra fordítva aznap szerkesztett – esküvői képek. Egy olyan válogatás, melyet az esküvő napján készült fotókból vetítünk le a vacsora alatt nektek és a násznépnek. Ez lehet aznap szerkesztett kisfilm is.