Esküvő

Ez életed egyik legnagyobb eseménye – megérdemled, hogy méltó módon emlékezz rá!

Válasszatok egyet esküvői csomagjaink közül, vagy mondjátok el nekünk igényeiteket, és mi személyre szabott ajánlatot alakítunk ki számotokra!

Nekünk az a legfontosabb, hogy a fotóink ne csak az eseményt mutassák be, de titeket is. Ezért az esemény előtt egy személyes találkozóra is sort kerítünk, hogy jobban megismerjünk titeket és megbeszéljük az igényeiteket.

A képeket és a videót fotózsurnaliszta stílusban készítjük el, felidézve az esküvő természetes menetét, rögzítve az eseményeket és részleteket, így megidézve ezen csodálatos nap hangulatát.

A prémium csomagunk keretében reggeltől estig a rendelkezésetekre állunk. Az esküvői készülődés pillanatait, polgári és/vagy templomi szertartást, kreatív fotózást és a lakodalmat foglalja magába.

Esküvői csomagjaink tartalmáról bővebben itt olvashattok.

Esküvői csokor fotózása Esküvői csokor közelről Esküvői fotózás díszek Tánctér party Gyertya - Esküvői fotós Esküvői asztal megterítve Színes virágcsokor Esküvői fotós Esküvői virág fényképezése Menyasszonyi csokor Esküvői videós Esküvői fotózás - Menyasszony a csokorral

Esküvői fotózás, videózás