Rólunk

United Photographers esküvői fotó film

Az esküvő életünk egyik legfontosabb eseménye: akkor és ott, tanúk előtt pecsételjük meg azt a döntést, hogy összekötjük társunkkal életünket. A legszebb, a legnagyobb, a legfontosabb és a legkülönlegesebb nap ez számunkra: nem mindegy, hogy hogyan emlékezünk vissza rá. Hogy milyen a menyasszonyi ruhánk. Hogy hogyan áll a vőlegény nyakkendője. Hogy milyen a dekoráció az asztalon. Hogy milyen zene szól. És ugyanilyen lényeges hangsúlyt fektetni arra is, hogy - amellett, hogy a nagy nap emlékét örökre megőrizzük a szívünkben - olyan dokumentáció készüljön rólunk, romantikus, érzelmes, nevetős, boldog pillanatainkról, családunkról, barátainkról, és az egész napról, ami teljesen, tökéletesen és minket, szerelmeseket tükrözve adja vissza a hangulatokat, a boldog pillantásokat, az örömkönnyeket – fotókon és videón egyaránt.

Lenke és Robi együttműködése – biztosan állíthatom, hogy – egy igazi, nagy betűs Hivatásnak mondható. Lelkesedésük, szakmai felkészültségük, meglátásaik, szemléletmódjuk, precizitásuk és kreativitásuk felhasználásával egy olyan „boldogság-lenyomat”, egy olyan csomag készül, amire bármelyik ifjú pár büszke lehet, aki velük dolgozik. Nem csoda, hiszen az esküvők világa a fotós párosnak olyan, mint a mese-és álomvilág keveredése a valósággal, éppen ezért nem kell határt szabni neki: Robi és Lenke a feltörő érzelmeket, a boldog kacajokat, a csókok csattanását, a virágba borult termeket, a gyertyafényes asztalokat, a szülői büszkeséget, a szerelmes meghatódottságot egy különleges hangulatú mesedobozba zárva adja át nekünk, fotó és film formájában.

United Photographers esküvői fotó film

A United Photographers kreatív szemlélete életforma is egyszerre: az inspiráló környezet, a kreatív szemlélet által létrejött közös munka pedig nyilvánvalóan tökéletesen működik egy olyan közegben, ahol női és férfi meglátások egyaránt a koncepcióba kerülnek.

Fotóikon és filmjeiken életre kel az esküvő, egy olyan fantáziavilágba kalauzolva el minket, amelynek hangulatát elsősorban azok élték át, akik maguk is jelen voltak a varázslatos napon. A United Photographers fotóin keresztül azonban utólag is, szinte tapinthatjuk a menyasszony ruhájának anyagát, érezhetjük a gyertyák illatát, vagy akár hallhatjuk a levendulamezőkön a szél susogását.

United Photographers esküvői fotó film

A United Photograpers látásmódját több féle stílusirányzat inspirálja, mind színvilágában, a szemléletmódban, valamint a kidolgozási technikában. Lenke és Robi szeretnek elveszni a részletekben, és pont ez adja meg alkotásaik sajátos stílusát és imádnivaló hangulatát: színek, anyagok, mintázatok, apró mozdulatok, minden, amitől az adott pillanat újra átélhető lesz fotón és videón. Éppen ezért változatos a portfólió is, hiszen az elkapott pillanatok ugyanúgy helyt kapnak, mint a kigondolt, kreatív beállítások is.

A United Photographers csapata azóta kibővült, így a Lenkéhez és Robihoz csatlakozó fotósok és filmesek közösen terveznek és szervezik meg a menetrendet, így akár egy időben, több helyszínen is jelen lehetnek a nagy napon.

Ehhez azonban nagyon fontos, hogy az esküvő előtt megismerjék a párt, és velük együtt minden igényüket, óhajukat, sóhajukat, érzéseiket, de legfőképpen azt, hogy hogyan szeretnék látni magukat életük legszebb eseményén. Az e-session, vagyis a jegyesfotózás során nem csak egy kreatív fotósorozat készül: ezen az alkalmon jobban megismerkedhet a fotós és a filmes stáb, valamint a jegyes pár, a köztük lévő kapcsolat így bensőségesebb, barátibb, fesztelenebb lesz, így olyannyira egymásra hangolódhattok, hogy az esküvőn minden gördülékenyen mehet majd.

Szerző: Kánya Andrea – Girl Power blog

Kérlek, nézd meg a United Photographers csomagjait itt, vagy írj e-mailt erre a címre.

Esküvői fotózás Budapesten

Esküvő Jegyes fotózás